INC-logo-horizontal.png

Vaša pot v svet digitalnih sredstev

Rezervirajte si prost termin z enim izmed naših strokovnjakov, ki vam bo odgovoril na vprašanja in vam pomagal sprejeti odločitev, ki bo dobra za vas.

Skupaj bomo ocenili ali je investicija v kriptovalute preko naše strategije Inc Global optimalna investicija za doseganje vaših finančnih ciljev.

Izpolnite obrazec in si rezervirajte prost termin.

Mnenja naših strank

Anton D.
“V Inc sem se odločil investirati del sredstev, ki sem jih imel na bančnem računu. Ko so me poklicali so mi razložili kako zadeva deluje. Ker sam nimam izkušenj iz upravljanja kripto valut je bolje, da ti nekdo ki zadevo pozna pelje naprej. Sam sem zadovoljen kako zadeva poteka tudi aplikacija za spremljanje je v redu. Vsekakor priporočam nekomu ki ima dovolj sredstev, da investira. Je pa res, da je bolj tvegano kot imeti denar na banki. Lahko so veliki padci ali donosi. Želim si nadaljne uspešno sodelovanje.”
Franka H.
“Za projekt Inc sem prvič slišala na spletu. O naložbi sem začela razmišljati, ker sem iskala rešitve, kako oplemeniti lastna sredstva. Investicija mi je bila zanimiva zaradi razpršenosti med različne kriptovalute in možnosti koriščenja. Z investicijo sem do sedaj zadovoljna in samo tako naprej. Najbolj mi je všeč to da lahko denar ob potrebi dvigaš in v parih dneh dobiš na račun. Inc bi z veseljem priporočila tudi ostalim, ki iščejo rešitev za vstop na kriptotrg.”
Bernarda S.
“Vesela sem, da sem dala kontakt na Facebooku in me je g. Izidor kontaktiral in sem mu izkazala zaupanje, da sem investirala v Inc, ker imam trenutno res lep donos na portfelju. Všeč mi je profesionalnost pri izvedbi pogodb, transparentnost glede provizij, ta sistem delitve dobička do točke. Všeč mi je, da lahko v vsakem trenutku vidim naložbo, ki se posodablja vsako uro. Najbolj pa mi je všeč trenutni donos v kripto svetu. Samo naj traja. Vsekakor bi priporočala naložbo vsem ki jih poznam. Hvala.”
Alenka L.
“Za Inc se izvedela na spletu, bolj iz radovednosti kot resnega namena. Ne glede na to, so bili sodelavci pri predstavitvi produkta zelo profesionalni in mi odgovorili na vsa mogoča vprašanja. Že v začetku so bili jasno postavljeni pogoji poslovanja. Najbolj mi je všeč, da podjetje obstaja tukaj, ne nekje v tujini, imaš kontakt, osebo, veš kaj se dogaja s tvojimi sredstvi in jih lahko kadarkoli dvigneš. Seveda pa je jasno, da mora vsak prevzeti svoja tveganja. Sodelovanje s podjetjem je zame še novo, so pa pridobili moje zaupanje in vsekakor predlagam, da z njimi vzpostavite stik in skupaj poiščete odgovore na vaša odprta vprašanja.”
Miha
Za kripto trg sem se odločil zato, ker sem po naravi radoveden. Zanima me nova tehnologija. Nekaj sem tudi že prebral, kako deluje blockchain. Ko je prišla pandemija je vse padlo dol in takrat je bila zelo primerna točka za vstop. Danes smo na bistveno višji točki. Se mi zdi, da če nimaš dovolj znanja in podpore, je najbolje zaupati strokovnjakom. Všeč mi je, da trenutno dobro kaže. Mislim da bo še nekaj časa. Tisti, ki še niso v tem, bi morali zelo pohiteti. V takem času, ne bi mogel bolje investirati denarja v razne druge naložbe, kot pa tukaj.
Previous slide
Next slide

Pretekli donosi niso garancija za prihodnost. Vsebina ni priporočilo, ponudba ali vabilo k sestavljanju ponudbe za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je izključno namenjeno informiranju. Seznanitev z vsemi oblikami tveganj je pogoj za oblikovanje ustrezne investicijske odločitve o naložbah v finančne instrumente in izbiri vrste storitev. Informacije v sporočilu temeljijo na javno dostopnih podatkih. E-TITANEX OÜ ne odgovarja za nobeno vrsto škode, ki bi nastala z uporabo podatkov in informacij, ki so vsebovani v tem besedilu in si pridržuje pravico do napak. Vsi podrobni podatki so v dokumentih, ki so na razpolago na spletu.

PODJETJE

E-TITANEX OÜ
Harjumaa, Tallinn linn,
Juhkentali tn 8, 10132
Estonia

Registerska številka: 16136569

KONTAKT

Tel.: +386 31 373 776

PRAVNO OBVESTILO

Spletna stran in vse vsebine ter mediji na njej so last podjetja E-TITANEX OÜ
©2022 E-TITANEX OÜ, vse pravice pridržane.

small_c_popup.png
75%
75%

Vpišite kam vam lahko pošljemo brezplačno eknjigo.

small_c_popup.png
75%