To je priložnost za velik zaslužek, pasiven dohodek in finančno svobodo, brez mukotrpnega iskanja lastnih kontaktov in poslušanja stalnih zavrnitev!

EKIPA INCREMENTUM IŠČE VODJO EKIPE SVETOVALCEV

Zaradi izjemnega povpraševanja po našem investicijskem produktu Incrementum+, v svoje vrste vabimo 5 ambicioznih svetovalcev in vodjo ekipe.

Pomagali bomo petim novim sodelavcem – morda prav tebi –  da dosežeš nadpovprečne dohodke – in pasivne prihodke – s katerimi boš hitreje dosegel svoje finančne cilje in to brez poslušanja nenehnih zavrnitev in brez nadlegovanja znancev ter sorodnikov.

Žal pa to delo ni primerno za vsakega. Od tebe pričakujemo:

Toda v zameno ti ponujemo drugod-nevidene bonitete:

ZAKAJ INCREMENTUM+ KOŠARICA?

Ukvarjamo se z upravljanjem digitalnih sredstev – pri tem pa smo nadpovprečno uspešni!

Naš produkt Incrementum+ je trenutno skoraj na All-time-high poziciji, nekatere izmed naših strank pa so v letu in pol (toliko časa namreč delujemo), že več kot podvojile svoj vložek! 

V času delovanja smo na trgu ustvarili več kot 260% donos, kar naredi Incrementum+ eno izmed najbolj vročih investicij na trgu.

MOŽNOSTI ZASLUŽKA?

Pri podjetju Incrementum služite na 2 načina.

Prvi del vašega zaslužka predstavlja provizija ob vstopu stranke v investicijo. Drugi del zaslužka predstavlja provizija ob deljenju dobička iz trgovanja.

In to je vaša prava priložnost za visok, dolgoročen in pasiven dohodek.

Vsakič, ko pri podjetju izvedemo deljenje dobička, boste del provizije prejeli na svoj bančni račun – pa naj bo to mesec dni ali pa 10 let po investiciji vaše stranke. Vse dokler bo vaša stranka ostala v investiciji, boste vi prejemali pasiven dohodek v obliki provizije.

“V financah sem cca 10 let, pri Incrementumu pa od samega začetka, torej leto in pol.  

K incrementumu sem prišel enostavno zato, ker verjamem v ekipo, v kripto trg in ker mi podjetje omogoča dosti boljše pogoje za delo kot pa ostala podjetja na finančnem trgu. 

Prej sem več kot 8 let tržil druge finančne produkte, ampak vedno isto zgodba – male provizije, borba iz meseca v mesec, težave s pomanjkanjem novih kontaktov,…

Pri Incrementumu sem poleti, ko sem ležal na plaži na Hrvaškem, zaslužil 12,700€. Večina dohodka je bila iz naslova provizije ob deljenju dobička. 

Sodelovanje z Incrementumom mi je spremenilo življenje na bolje.”

Benjamin Samotorčan
Direktor svetovalne ekipe

POMOČ Z REDNO SVEŽIMI KONTAKTI

Ne samo, da je produkt, ki ga boš tržila, edinstven in prvovrsten, zaradi česar si ljudje želijo investirati v naš produkt…

Delo ti bo olajšala tudi naša marketing ekipa…

Ne bo ti potrebno klicati cold leade iz telefonskega imenika!

V podjetju imamo bazo “warm leadov”, ki so zaradi zanimanja po našem produktu oddali svoj kontakt in so lačni dodatnih informacij o Incrementum+ košarici.

P.S. Kontakte dobiš brezplačno.

Andrej Sosič
Direktor marketinga

POMOČ IN RAZVOJ

Ekipo sestavljajo vrhunski posamezniki, ki imajo dolga leta (nekateri celo desetletja) izkušenj na svojem področju, čemur primerni so tudi rezultati. 

O našem produktu in branži te bomo vse naučili mi. Vse kar potrebuješ za začetek je veliko pozitive, nepopustljivosti in pripravljenosti za učenje.

Seveda so izkušnje zaželjene, saj boste tako prej dosegali rezultate, niso pa pogoj. 

Vsak teden imamo ekipna izobraževanja. Izobraževanja vodita lastnika podjetja, ki imata skupaj več desetletne izkušnje s področja zastopništev in investicij. 

S pomočjo ekipe in vrhunskega produkta boste kmalu dosegali zavidanja vredne rezultate, ki so za vaše bivše sodelavce povsem nemogoči.

TOMAŽ ROSIČ
CBDO – DIREKTOR POSLOVNEGA RAZVOJA

Zakaj je delo pri Incrementum-u odlična priložnost zate?

Ker boš pri ekipi Incrementum našla edinstveno priložnost, ki ti ponuja:

“Pri Incrementumu sem 3 tedne in že sem sklenil 6 pogodb.

V tem času sem iz naslova vstopne provizije zaslužil dobrih 2000 EUR.

Komaj čakam, da trg naredi svoje in zaslužim še prve “pasivne evre” ob delitvi dobička.”

– Jure

Te zanima sodelovanje s podjetjem Incrementum?

Pošlji svojo prijavo na info@incrementum.si

small_c_popup.png
75%
75%

Vpišite kam vam lahko pošljemo brezplačno eknjigo.

small_c_popup.png
75%